Om Mia

Mitt MÅL är att möta dig personligt, nyfiket och med omtanke!


Jag heter Mia Godin och är diplomerad massageterapeut sedan 2005. Mina behandlingar har sin grund från den Svenska Klassiska massagen.


Under årens lopp har jag utvecklat en personlig teknik som går DJUPARE ner i musklerna och samtidigt är SKÖNT avslappnande.


Som komplement till mina behandlingar använder jag radiofrekvens och vakuum (Magic Pot) vilket ger snabbare resultat och kortare behandlingstid. Behandlingen beskrivs som djupverkande, välgörande och skönt flödande.


En ordentlig massage helt enkelt!

Här hittar du lediga tider, priser och kan boka din massage direkt!

Intervju med Mia Godin av Louise Turlock.Jag vet ju att många brukar säga att hos dig fick de "sitt livs bästa massage", vad gör din massage så speciell?

Jag brukar säga att jag masserar så som jag själv skulle vilja bli masserad! 

Jag tycker att en massage ska kännas ordentligt men ändå vara tillräckligt mjuk att man hinner med att ANDAS! 


Det är ju när man jobbar med de djupare greppen som fantastiska må-bra-hormoner 

frisläpps och våra kroppar fullkomligt älskar det! 


Så jag tror att det är kombinationen av djupet, värmen, precisionen av trycken på triggerpunkterna, att hinna med att ANDAS och min inkännande förmåga är en del av det som människor upplever som något extra.


Du verkar vara så driven i att hjälpa människor att må bättre, hur kommer det sig?

En vilja att göra gott för andra människor på olika sätt har funnits sedan tidigt och jag såg en möjlighet att sadla om till massageterapeut efter att jag själv fick diagnosen Multipel Sclerosis (MS) 2002. 

Först vågade jag inte riktigt tro på att jag skulle klara av att jobba med massage då jag periodvis var väldigt sjuk men tack vare fantastiska bromsmediciner och en ny attityd till min hälsa så har det gått vägen! 


Numera är sjukdomen en viktig tillgång för mig då den ger mig en förståelse för hur det kan kännas för en människa som inte mår bra riktigt bra i kroppen eller knoppen. Med kost, träning och bra attityd till sig själv kan man komma långt!


Du har skaffat en ny fin lokal, hur känns det och är du duktig på inredning?

Åh, min nya lokal är verkligen fin och jag känner mig så lyckligt lottad som äntligen har fått möjligheten att skapa detta.

Jag skulle inte säga att jag är en hejjare på inredning men på något sätt har jag lyckats få till det, mina kunder tycker verkligen om min nya lokal och det både värmer och glädjer mig!


Jag hörde att du har varit med i SM i boxning, stämmer verkligen det, berätta!?

Ja, amatörboxning är sporten jag älskar! Snabb, explosiv och teknisk. Att vara ensam i den fyrkantiga ringen är utmanade och detta passade mig som handen i handsken ;-)


Nu är det riktigt många år sedan jag boxades på nivå och min karriär fick jag tyvärr avsluta p ga en axelskada men ett SM-silver fick jag och uttagen i landslaget blev jag så det får jag väl känna mig nöjd med. Förresten, jag var även med och startade den första renodlade Damboxningsklubben i Sverige, Amazona Boxing, vi fanns på söder när det begav sig!


Har du några andra spännande meriter i ditt CV?

Jag har ju pysslat med lite olika saker genom åren och jag är grundutbildad svagströmselektriker, det kan ju vara lite spännande hehe.


Jag har jobbat som installationstekniker (av telefonväxlar, finns de ens kvar??) och jag har varit lärare inom vuxenutbildning (utbildade blivande lödtekniker) och dessutom har jag jobbat som simlärare, det tyckte jag var fantastiskt kul så det har jag fortsatt med lite då och då!


Vad händer annars framöver?

Det finns ju saker kvar att fixa med nya lokalen, bra skyltning är viktig, en fin uteplats ska vi ha och annat smått och gott och dessutom ser jag ser fram emot att skapa goda och roliga samarbeten med kollegor inom hälsobranchen framöver! Tack Mia!

Välkommen till MiAktiva,
centralt i Huddinge Centrum.

Länk till karta


MiAktiva

Sjödalsvägen 13 B
14147 Huddinge


0733-144 551
miagodin@live.se

Boka din massage enkelt på
Boka Direkt. Här hittar du lediga tider, priser och kan boka din massage direkt!

Eller via bokningsknappen på Facebook: Miaktiva